Ambalaj pentru 2 sticle

Ambalaj din polistiren pentru 2 stile.

Pentru clientii care vand bauturi (lichide) si le trimit cu curieri.

Comments

  • yay go you for battling the cold! is it colder in nyc than the neaderltnhs? you look fantastic in chiquita. loves it! this look is beautiful, simple with the right amount of funk. you remind me of , who has this feminine style with a touch of edge and funk. She makes dresses in silhouettes you'd look lovely and fabulous in~ hope you had tons of fun at NYFW!

    Cadeniulie 20, 2016
  • hey allemaalin maart trouw ik dus heb ik enkele maanden geleden mijn trouwkleed gaan kopen en wat lijkt nu ik pas het nog eens en moet echt trekken om het toe te krijgen en mijn buik steekt ook wat uit nuwie heeft er tips om in een maand enkele kilos af te vallen en messchien tips goe ik kan zorgen dat mijn buik minder dik lijktsit-ups enzo mag ik niet doen voor mijn slechte rugnet operatie gahad

    http://www./noiembrie 15, 2016

Lasă un răspuns